Sonavital 3 - Supliment natural anticancer din plante
Promoveaza-ti activitatea

Giulia Confort Reprezentanta Morfeus

Adaugat la data:    04 august 2016 14:00

Ultima actualizare: 04 august 2016 14:00

ContactContact: Giuliaconfort

TelefonTelefon: 0734.473.590

ContactE-mail: georgianasandu111@gmail.com

ContactSite: www.giuliaconfort.ro/

Giulia Confort Reprezentanta Morfeus
Detalii: Un mod de a face viata mai speciala? Sa dormim bine! Morfeus, 50 de ani de saltele pentru o viata speciala. Din anul 1962 Morfeus ajuta oamenii sa traiasca mai bine, aducand in fiecare noapte in viata lor bucuria si confortul de a dormi pe cea mai sanatoasa si frumoasa saltea din lume. Datorita patrimoniului enorm de cunostinte si experienta, dar si cu sprijinul unor importante institutii de ergonomie, cercetare stiintifica asupra somnului si de testare, designeri de renume international, Morfeus produce saltele, perne si sisteme de dormit tot mai avansate in materiale, tehnologii si design. Morfeus este un producator de saltele si un brand recunoscut in toata lumea ca sinonim al calitatii superioare, de aceea este prezent in cele mai elegante case si cele mai prestigioase hoteluri.

Galerie fotoGalerie foto:

Giulia Confort Reprezentanta MorfeusGiulia Confort Reprezentanta MorfeusGiulia Confort Reprezentanta MorfeusGiulia Confort Reprezentanta MorfeusGiulia Confort Reprezentanta MorfeusGiulia Confort Reprezentanta Morfeus
Anunturi similare din aceeasi categorie
Importator Parchet Masiv, Stejar, Stratificat si Deck - Selva Parchet

Importator Parchet Masiv, Stejar, Stratificat si Deck - Selva Parchet

Inscrisa pe data de 04 august 2016

Importator direct: parchet masiv, stejar, pentru incalzire in pardoseala si parchet stratificat. Oferte speciale de parchet exotic pentru interior si exterior.